Nya inköp, tack snälla mamma för väskan!

Nu har jag levt i en resväska i snart tre veckor och känner att jag är på vippen till ett sammanbrott. Men jag tror ändå att jag kommer klara mig genom att alltid ha så fantastiska och lugna människor runt omkring mig.

Att få besöka Stavanger och Norge var definitivt en höjdpunkt i sommar och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade tillbaka dit. Det känns nästan lika tryggt som hemma där och det är vackert och vänligt.
Under mina dagar där hann vi med bio med lillkillen, långa promenader, lunch i hamnen, middag och drinkar, färska räkor och nostalgiska besök. Jag hade det verkligen helt fantastiskt! Och har familjen Helgeland/Bergoy att tacka det för.

Nu är jag "hemma" i Eskilstuna ett par dagar innan skolan drar igång för att umgås med familj och vänner. Emelie ska följa med mig och träna i eftermiddag i egenskap av min personliga tränare. Spännande! I måndags och igår var jag ute hos A's föräldrar där vi vart ute och plockat lingon och blåbär och gjort sylt så vi har för resten av året. Så gott!

Så var det dags igen. Boarding om 20 min och trots att jag vid detta laget är en van flygare är detta första gången jag flyger ensam. Och ärligt talat har jag blivit lite flygrädd på sistone så det känns extra spänt idag, men jag är ändå övertygad om att jag kommer klara det galant, för när jag kommer fram kommer det vara mödan värt. 12.35 landar jag i Stavanger och ska få spendera helgen i en fantastisk stad med fantastiska människor!

Idag landade vi i Barcelona tidigt på morgonen efter att ha tillbringat en helt fantastisk vecka i Torrevieja med hejdlös värme och fantastiska människor.
Nu är vi redo för tre dagar i storstaden och vi vill BARA ta det lugnt och göra det som faller oss in så idag har vi strosade runt längs La Rambla och hamnen Port Vell och hamnade i en liten park där vi låg och myste och läste i timmar och bara njöt. Vi är verkligen sådär äckligt lyckliga. Men hey, så är det ibland, hehe.

Åh vad bra vi har det! Dagarna blandas generöst med god mat, härlig sangria, långa promenader, hav, en stor sol och poolhäng. Just ni sitter vi hos Östvik/Manninen och har avnjutit en god middag. Imorgon blir det stranden med allt vad det innebär!
Livet leker..

Ikväll firade vi OS-silver och såg matchen på "Svensken på hörnet". God stämning! Efter matchen åt vi mat och blev underbart mätta och tog en promenad hem och nu sitter vi på takterassen och dricker vin och äter snacks. Imorgon blir det en sväng till centrum för att se hamnen och ta en sväng i köpcentrumet Habaneras. Wiihoo!

Första dagen i Torrevieja har varit helt perfekt och vi har verkligen tagit dagen som den kommit. Vi började dagen med en mysig frukost på takterassen, vilket är helt underbart att ha. Sen gick vi till affären för att handla det vi behöver de närmsta dagarna och har sedan legat vid poolen med ett avbrott för lunch och har efter det legat uppe på terassen och druckit öl och njutit av de sista soltimmarna. Nu blir det vila innan vi gör oss i ordning för middag hos ett par kompisar. Vi ba njuter och är typ vitast på hela stället men det ska det snart bli ändring på!

Nu sitter vi vid gaten och har precis fattat att vi faktiskt ska åka. Snart kliver vi ombord och då är det bara 4 timmar till vi landar i Alicante för vidare resa mot Torrevieja!

Nu är sista arbetsdagen gjord och den hade inte kunnat gå bättre! Nu blir det för att fira med ett glas och lite OS och självklart packning. Men först ska jag nog dra mig själv ut på en löptur nu när det inte regnar.
Aú revoir!

Idag, eller framförallt igår, kände jag mig riktigt riktigt stolt över handbollskillarna borta i London. Vilken match och vilken prestation de gjorde. Var längesen jag kände sådan inlevelse i idrottssammanhang och extra roligt när det är jämnt, vi vinner och det är just Danmark vi slår. För "vi är ju bättre på att åka skidor, har snyggare drottning och är bättre i handboll".

Har avverkat näst sista arbetspasset idag och fick sluta tidigt eftersom jag öppnade. Efter jobbet mötte jag upp lillasyster för att fika och gå en sväng på stan innan hon begav sig vidare till Tyresö för att kolla fotboll.
Hon är allt bra min syster, det räcker med att titta på henne så blir man alldeles varm i kroppen och glad, dessutom bjuder hon på fika. Jag älskar dig!

Måste ju säga att jag inte längtar mindre till Spanien pga det här vädret. Fyfan vad jag fryser och är blöt. Har inlett min sista arbetsvecka för sommaren. Trist med tanke på att man nu börjat få så bra kontakt med nya barn och föräldrar men hoppas på återseende nästa sommar! Tror jag ikväll ska tvätta det sista och sedan börja packa. Så man kan få lite glädje denna tråkiga måndag ändå. Försöker vara glad..

Fan vad gött med OS-guld! Äntligen säger jag bara. Vi sitter ute i solen och njuter av värmen och har självklart med oss utrustning för att se OS. Det är vi värda efter denna tvätt- och städdag. Härlig söndag!

Min kanonlördag bjöd på kanonväder igår. Så det var med glädje jag tog mig in till stan, mötte upp Sandra och ett par vänner för att ta oss till Slussen ich Skeppsbron för att se Prideparaden. Grym stämning, grymma utklädnader och grymt väder. Efteråt mötte jag upp Andreas för en shoppingtur och avslutade den lyckosamt med en kvällsöl. Därefter gick vi och käka med Jenny och Lucas för att sedan bege oss mot Rigoletto och Baaatman. Den var verkligen grym och jag är egentligen inget fan av liknande filmer men oj vad fångad jag blev. Grymt! Dock besviken över att han inte yttrade: I am Batman! med totalt basröst en enda gång men den får ändå högt betyg. Idag blir det tvätt och fixa och dona med allt vi måste fixa innan vi åker iväg till Spanien på fredag. Förhoppningsvis får jag några soltimmar ute på tomten också. Nu har nedräkningen officiellt börjat.. 5 dagar kvar!

Och så var det redan fredag igen. Jag har faktiskt längtat ihjäl mig efter denna helg. Efter att ha sovit alldeles för lite helgen som var och i veckan med mycket aktivitetet och tidiga morgna så det ska bli skönt att kunna sova ut och ladda inför sista arbetsveckan.
Vi har ingenting speciellt planerat för kvällen men ska slänga ihop lite mat och nog ta oss varsin öl och ha mysfredag. I övrigt blir helgen lugn, hade tänkt kolla in Prideparaden med ett gäng kompisar imorgon och på kvällen blir det middag och bio med Jeny och Lucas. 
 
 
Äntligen! Snart får jag komma tillbaka och andas friska norska vindar, se det vackra havet, krama gamla vänner och njuta av den fantastiska stad som Stavanger verkligen är. Resfeber redan!

Igårkväll fick jag finbesök av mammsen och pappsen till jobbet. Så efter jobbet mötte jag och Andreas upp dem på en bar och förflyttade oss sedan 50 meter och käkade på en italiensk restaurang där vi blev proppmätta. Sedan gick vi vidare till Habibi och avnjöt ännu en öl, hur mysigt som helst hade vi. Efter att de åkt gick jag och Andreas en promenad runt Söder, köpte glass och njöt av kvällssolen. Börjar verkligen älska Stockholm nu! Imorgon åker m&p till Spanien och är där en vecka tills vi kommer ner nästa fredag och då har vi en hel vecka tillsammans med god mat, sol, strand, hav, sangria och förhoppningsvis mycket skratt. Om vi längtar? JA!

Tisdagskvällen blev en after work med bra arbetskollegor med tapas och öl på Skånegatan följt av mer öl på Götgatan. En väldigt bra kväll där vi kunde sitta ute länge i solen!

Ni vet den där känslan när man verkligen känner sig lycklig i hela kroppen för att man mår så bra och verkligen trivs med livet. Så känner jag nu! Så jävla underbart så jag bara vill skrika.