Så var sista dagen för fitnessfighten här. Träningspass nr 30 av 30 gjort och jag mår prima.
Valborg ikväll och jag har bestämt mig för att vara nykter. Ska ta före- och efterbilder imorgon och vill inte jinxa något med slutresultatet på sista dagen liksom. Men kvällen ser jag verkligen fram emot! Några kompisar kommer hit för god mat och trevligt sällskap.
Innan dess har jag lite plugg att ta tag i, lite städning och förberedelser inför kvällen.

Jag är så nöjd över att jag gjort det här. Det har förändrat min inställning till träning och kost totalt. Imorgon blir det vilodag och sedan börjar en intensiv månad med löpträning inför vårruset.
Trevlig valborg på er.

Igår var det fotboll på schemat! Syster och hennes United besökte Solna för ett möte i elitettan. Självklart var vi då på plats!
Fyra Stockholmslag har de i serien i år, det gillar vi. Då blir det mycket matcher man kan se! Efter mycket nerver och hjärtan i halsgroparna så slutade matchen oavgjort. Mycket bra resultat. Lillasyster gjorde en kanonmatch och solen värmde oss på läktaren. En perfekt fotbollslördag.

Idag står storstädning på schemat, tvätta fönster, moppa, damma av och allt vad det innebär. Sedan blir det en sväng på stan för att leta lite presenter till andra och oss själva, hehe. Träningspass 28/30 ska jag också hinna med senare i eftermiddag!

Börjar känna av riktiga resultat nu. Kläder sitter lösare, får positiva och berömmande kommentarer från många och det känns skönt att det inte bara är jag som inbillar mig.
Den största förändringen är dock inte fysisk. Den är mental. Hela min inställning och känsla för träning har förändrats. Tidigare kände jag inte att jag gick till gymmet för att det var kul, för min egen skull eller för att jag ville. Jag kände att jag var tvungen. Hade ingen koll på hur jag skulle träna, var omotiverad och trodde inte på mig själv.
Idag, inser jag, att jag tycker det är fruktansvärt kul att gå till gymmet. Jag är glad när jag kommer dit och om möjligt ännu gladare när jag går därifrån. Träning ÄR kul och jag känner inte att detta kommer vara några som helst problem att fortsätta.
Men det skadar ju inte motivationen att se lite fysiska resultat också.

Påväg hem efter ett brutalt svettigt pass tillsammans med Fina Ida. Vi svettades verkligen något kopiöst. Avslutade dagens träningsdate med en skön dusch, lite bastu och massa gött babbel. Nu är jag påväg hem för att gosa mer mig i soffan tillsammans med my man, äta kräft- och räksallad, tända ljus och se på film. Imorgon blir det jobb och fredagsmys!

Dag 17 redan? Känns som om det var igår det var dag 5 och dagarna gick så otroligt sakta. Nu rinner dagarna bara iväg och tiden går så fort. Maten går på ren rutin och jag känner att detta inte kommer vara några som helst problem att fortsätta efter dessa 30 dagar.
Har dock börjat fundera över hur jag ska fortsätta träna. Den 27 maj ska jag springa vårruset tillsammans med några kompisar så maj månads träning har jag klar för mig efter lite tips från coachen uppe i Åre. Tack för det! Efter det är det oklart men kommer nog fortsätta med det konceptet World of Shape använder att blanda styrka och kondition, en högintensiv träning som jag är helt såld på. För det funkar verkligen, för mig. Den här upplevelsen har verkligen gjort mig pepp på livet. Känner att träningen inte är ett måste eller något jobbigt. Utan att det är underhållande och roligt. Jag mår bra av det och varför då inte fortsätta?
Imorgon har jag träningsdate med min fina Ida. Hon har gått med på att köra mitt träningsprogram, hoppas hon blir lika såld som jag på det. Ska piska!
Nu ska jag pallra mig ut i köket och laga kvällens middag, kyckliggryta med curry. Mums.

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon och gjorde sedan frukostmuffins och myste ner mig i soffan framför filmen The impossible. Grät genom hela skiten, det var en sann berättelse om en familjs upplevelse om tsunamin. Andreas kom upp från sin fyllesjuka och höll mig sällskap och kramades, då kändes det bättre.
Sen kom mamma och pappa och hämtade oss och vi åkte för att se på lillasyster sparka boll. Frugan kom också och supporta såklart! Vilken match, tjejerna vann med 4-1 och vädret var perfekt för att glo på fotboll. Bättre start på säsongen kunde det inte bli.
Resten av dagen gick åt till att träna, ett långt mysigt samtal med bästis i Åre och middag. Idag var det Andreas som stod för mästerverk, hamburgare med potatis och rotfrukter i ugn. Mumma. Nu blire en dusch, packa väskan och ladda med en god natts sömn för en heldag med grupparbete i skolan imorgon. Hoppas på en bra vecka och imorgon har jag gjort hälften av fitnessfighten. Så jävla gött.

Fy bubblan vilken dunderkväll jag har. Lagade god middag, vinkade av killen och bror hans till konsert. Tände ljus och inledde min hemmaspa-kväll. Än så länge har jag hunnit färga ögonbrynen, använt en pormaskstripe (?) och lagt ansiktsmask. Aldrig känt mig så fräsch en lördagskväll! Nu tänkte jag sätta på en chickflick och måla naglarna, sedan somnar jag garanterat i soffan. Underbart lördagsmys. Det här behövde jag verkligen, en kväll för mig själv! Så skönt att kunna ha det ibland. 

 

 


Spana in våra nya ljusstakar som pryder vardagsrumsfönstret numera, allt från Indiska. Nu börjar allt sakta men säkert komma på sin plats.


Imorgon vankas det fotboll, lillasyster har seriepremiär och som tur är spelas den i Stockholm så att storasyster, sambo och kompis kan komma och känna sig stolta och heja fram till seger. Hoppas på bra väder.

Idag sov jag till halv tio.. Kan inte konma ihåg sist jag sov så länge. Vi ligger båda två kvar och drar oss lite idag. Härliga söndag. Snart uppstigning och intagning av frukost sen iväg mot stan för att möta upp min familj och fruga för lunch/fka. Familjen är på besök idag och det måste man utnyttja till fullo.
Såg precis att det snöar........... Jag som hade tänkt att vi skulle sitta och glassa i solen på en härlig uteservering. Fifan. Är trött på vinterdagar! Hoppas på en trevlig söndag trots allt.

 
Jag känner att det är så svårt att vara i nuet. Kommer på mig själva att längta efter saker jag vet kommer hända, och när det väl händer kommer jag känna mig lycklig. Men så kommer jag på mig själv. Jag är ju lycklig nu också. Varför njuter jag inte av det? Varför är framtiden så viktig? Vem vet hur mitt liv kommer se ut om 5 eller 10 år? Jag vet inte hur det kommer se ut. Men jag är 100 % säker på hur jag vill att det ska se ut. Jag längtar efter den tiden. Jag vet att den kommer komma, jag behöver inte längta. När den väl kommer så kommer den. Ändå längtar jag. Egentligen är det nog bara en önskan om bekräftelse. Att man vill veta. 
 
 
 

Så var den här! Som jag längtat. Dag 1 av fitnessfighten. Den kom, den såg, den segrade. Har varit en kanoners bra dag idag alltså. Var full med energi, fick allting jag skulle göra gjort och mer därtill. Nu ser jag fram dag 2 och hoppas den går lika bra. Skola mellan åtta och två, träning och så lite plugg.

Påskhelgen var en väldigt mysig sådan med mormor och morfar på besök hemma i Eskilstuna med god mat, alldeles för mycket godis och oförskämt bra väder. Sånt vill vi ha mer av, mysiga lugna helger med familjen alltså.