Dag in och dag ut. Plugg, skola, träning, äta, sova. Så ser de flesta dagar ut för mig just nu. Men jag klagar ej, trivs förbaskat bra med det faktiskt. Känner mig starkare och starkare. Och nyttigare. Godisförbudet har tro det eller ej fått att inte vara lika sugen längre.. Imorgon ska jag hem till en klasskompis som är otroligt duktig på att måla naglar i olika motiv. Hon ska få öva på mig. Awesome! Sen väntar en fullspäckad helg, ska försöka hinna med lite vila också.
God kväll!!

Uppe ned tuppen imorse. Klev upp vid halv sju till doften av nybakat bröd, gjorde mig en smörgås, lite yoghurt och satte mig och såg på nyhetsmorgon. Riktigt härligt!
När Andreas åkt hemifrån började jag med kurslitteraturen. Ligger efter en del men med lite självdisciplin ska jag nog vara i fas till helgen. I eftermiddag möter jag upp Andreas för att träna, blir nog ben och rumpa. Ska försöka springa lite också om inte benen blir spaghetti och säger ifrån.
Hur härligt är det inte att solen skiner helt underbart? Kanske kanske kanske är våren påväg.

Som vanligt går helgerna alldeles för fort. Den här helgen var annars perfekt. En lagom dos med träning, mat, film, mys,fint väder, tvätt och plugg. Andreas drog på sig förklädet och lagade trerätters till mig i lördags och oj vad gott det blev. En riktigt härlig kväll som vi avslutade i soffan framför melodifestivalen, rödtjut och hemmagjord hallon-lakritsglass. Mumma. 
Idag blir det en del plugg, både läsning och skrivning. Sen tänkte jag dra mig mot gymmet och köra ett härligt armar och axlarpass. Längtar! Vad härligt det är när man kommit in i rutin med träningen och längtar till gymmet. Planerar sin dag efter träning och inte ser träning som någonting att försöka få in under dagen. 
Ikväll ska jag prova ett nytt recept, kyckling med pesto och wokgrönsaker. Tillräckligt enkelt för en måndag men gissar att det kommer bli sjukt gott. 
Glad måndag!

Tentan inlämnad. Dagen blir bara bättre och bättre. Kickstartade dagen med en tidig promenad och fortsatte med näringsrik frukost när jag kom hem. Gröt med pumpakärnor, solrosfrön, linfrön, hallon och lite mjölk! Mumma. Känns som en bra morgonrutin att fortsätta med.

Nu ska jag äta mitt mellanmål, kvarg, apelsin och kanel. Sen ska jag plocka och dona lite här hemma och förbereda mig inför kursstart imorgon och ikväll dra iväg på träning med frugan. Kanononsdag!

Vilken kanoners helg jag haft! Med fina vänner och familj blev det goda luncher, fika, shopping, träning, vin och umgänge. Hade inte kunnat haft det bättre alltså! Tack för att ni kom och botade min tentaångest.

Nu sitter jag här, bänkad framför datorn. Papper, böcker, likabehandlingsplaner, artiklar, anteckningar och powerpoints.. Ser verkligen fram emot den stunden jag trycker på skicka senast klockan tolv på onsdagförmiddag.

Sitter här och försöker få så mycket som möjligt gjort innan imorgon. Det känns skönt att ändå lika i fas med de andra kurskamraterna trots att några pluggdagar går bort. Dessutom är det skönt att vara ute i god tid så dubbelt upp med positiva faktorer. Däremot går det lite segt just nu.. Är nästan klar med del 1 och 2 av av 4, vilket är målet. Men.det.tar.aldrig.slut. Jag skriver en halvtimme, är sjukt produktiv, sen slöar jag i två timmar och hittar en massa annat att göra och kommer på: justja! Jag har en tenta att skriva. Ooops. Nu kör jag det sista och beger mig mot Söder sen med gott samvete!

Den känslan har jag just nu! Och på sätt och vis är det en typ av dopparedag imorgon. En av mina absolut bästaste bästa vänner kommer ner ifrån Åre och ska spendera hela helgen här. Perfektaste alla hjärtans dag-presenten! Jag kan inte bli lyckligare! På fredagen sluter ännu en upp, och på lördag två till och min lillasyster! Vilken dunderhelg detta kommer bli.

Idag blir det snart frukost, tog lite sovmorgon för jag och babe låg uppe halva natten och kollade SOA. Stuck we are. Ska plugga lite och ta mig ner mot Ringen för lite ärenden också! Perfekt onsdag i all sin ära.

En aning sent kanske, men ändå..
Tack som fan för en grym fest! I had a blast.

Nu sitter jag och min karl på tåget mot Eskilstuna, står i Strägnäs närmare bestämt. Ikväll väntar 60-års fest för lillasyster och hennes två kompisar. 20 år blir dem! Helt insane. Nyss var de ju så små, nu har de jobb, bil och har typ växt om mig. Jisses. Ser verkligen fram emot kvällen! Men först blir det ett akutstopp hos ryggdoktorn. Min ländrygg mår verkligen inte bra alltså. Måste skräpa mig på att ta hand om den. Har slarvat där.

Gårdagskvällen blev en supertrevlig sådan! Ida och Henrik kom förbi och hade köpt med sig diverse skinkor och vi hade bunkrat upp med ost, kex, vindruvor, vin och bubbel och självklart, massa tända ljus. Vi hade en riktigt mysig och trevlig kväll med mycket diskussioner, skratt och planerande! Ser fram emot fler sådana kvällar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3549547/images/2013/pic_51162a56e087c317b8b39c43.jpg" class="image">

Fick sällskap en bit idag påväg till gymmet. Frugan spenderade nämligen natten här och invigde bäddsoffan. Vi lagade god mat och nyttiga efterrätter. En kanonkväll!

Tyckte jag var tidigt på gymmet imorse men inte tillräckligt tydligen, mycket folk alltså. Ändå gick det väldigt bra och jag kände mig stark. När jag kommit hem och satte mig framför datorn för att börja plugga kände jag hur hela kroppen sa ifrån och utbrast: "Neeeeeej, sofffffaaann!" Så jag löd. Parkerade mig i soffan och ska nu se något avsnitt av SOA och sedan ta tag i pluggandet och tvätt står också på schemat.
Skön torsdag!

Egentligen hatar jag måndagar. De brukar vara fyllda av ångest, dagen tar aldrig slut, det är miljontals dagar till helg, man har noll energi och de är allmänt tråkiga. Men INGET kunde rubba mitt glada humör just denna måndag. Jag steg med lätthet upp ur sängen och gjorde mina morgonbestyr och tog med mig min termos med favoritte och traska mot tunnelbanan. Njöt till och med av att sitta och plugga på universitetsbiblioteket. Storhandlingen flöt också på helt smärtfritt. Älskar den här omvända känslan av måndagar. Om jag peppar mig själv varje söndag så kanske..

Ingen träning blev det idag. Har drabbats av akut ryggsmärta efter helgens påfrestningar med allt kånkande i helgen med flytten. Som förövrigt flöt på väldigt bra och vi är i stort sett helt klara bara några tavlor och så som ska upp. Vi kunde inte trivas bättre!