När sommaren är på besök och dessutom bjuder på strålande skinande solväder blir det liksom att annat faller bort och inte blir lika viktigt.

Jag har den här veckan hunnit med att ha föräldrarna på besök i huvudstaden, vi var alla fyra ute och käkade och drack drinkar i måndags. En mycket trevlig kväll!
Sola, träna, jobba har annars varit sysslor jag haft för mig. I fredags var vi på Skansen med jobbet och på kvällen var jag och Andreas ute och käkade och tog en drink. Resten av helgen har vi spenderat med hans föräldrar. Vi får låna bil nu ett par veckor framåt så är och hämtar den nu. Vi har spelat frisbeegolf, haft picknick, grillat och sett damerna piska finskorna med 5-0 i fotbollen, yay!
Just nu sitter jag i soffan, vi har precis kommit hem och packat upp oss och jag tänker på vilka fina tjejer jag har, hur vi alltid ställer upp för varandra och ser till att vi har det bra. Jag tänker att det inte är för att vi måste utan för att vi vill. Vi är som en familj nästan, min andra familj. Älskar er tjejer!

Idag tog jag och Sandra oss en tur ut till Nacka Strand och låg och myste i solen, lyssnade på sommarprat och läste bok. Det var kanske sommarens varmaste dag hitills så då måste man ju passa på. Där låg vi alltså och glassade ett par timmar innan vi skildes åt och jag åkte hem och tog tag i storstädning med karl. Mor och far kommer på besök imorgon så tänkte att de kunde få komma till ett åtminstone väldoftande pensionat.

Kvällen har avrundats med en löprunda på sköna 3 km och middag.
Apropå löpning.. Jag har förbättrat mitt personbästa på den distansen med 3 min och 34 sek sedan jag började löpträna ordentligt för 2 månader sedan. Är så fruktansvärt stolt och glad över att det går i rätt riktning och att jag ständigt förbättrar mig, tar mig ut överhuvudtaget och att det känns bra. Hade aldrig kunnat att tro att jag någonsin skulle tycka att det var kul med löpning. Mycket tack vare min fina vän Mia, puss på dig och tack för din pepp.

Denna lördag startade med en lång och skön sovmorgon, Andreas gjorde frukost och sedan kom Sandra hit. Vi gick ett varv runt Årstaviken och tjöta lite. Sedan begav vi oss in mot Söder, strosade i butiker och tog en lätt lunch. Nu sitter jag och väntar på att bli serverad våfflor. Idag är det Andreas som står för alla köksuppgifter och det tackar man för. Härnäst blir det chokladdoppade jordgubbar och lite Greys Anatomy, en lugn och skön helg eftersom A fortfarande är lite sjuk.
Nu: våfflor!


(Och ja, jag är medveten om att min bagel ser jävligt masakerad och äcklig ut på bilden men den var faktiskt jävligt god)

Redan onsdag, dagarna går fort när man har roligt sägs det. Och roligt har jag ju. Det är så himla skönt att ha kommit tillbaka till vanor och rutiner igen.

Ikväll har jag och Andreas haft en idyllisk sommarkväll. Vi gjorde iordning lite käk när vi kommit hem och bytte om till promenadkläder och tog oss bort till Liljeholmskajen. Där stationerade vi oss och åt och njöt av utsikten i kvällssolen. Låter väldigt romantiskt, och det var det nog också. Otroligt mysigt om inte annat. När vi var mätta satte vi med spänning på podavsnittet som lillasyster sände idag. Hon rörde mig till tårar med sina fina och kloka ord och hon påminde mig än en gång om vilken underbar människa hon är. Kände mig väldigt uppskattad och stolt när programmet väl var slut, ville egentligen inte att det skulle ta slut.
Här har ni länken om ni blev nyfikna på
att lyssna:

http://radioeskilstuna.se/dev/blog/sommargasten-37-emelie-lundberg/

Nu ska jag signa ut och sova och jag känner på mig att jag verkligen kommer somna med ett leende på läpparna efter den här dagen.

Idag är det måndag, första dagen på jobbet för i sommar. Känns så himla skönt att komma tillbaka till lite rutiner och eget. Det har varit hur skönt och bra som helst hemma hos mor och far i några veckor nu men jag faller ur mina egna vanor så lätt. Därför ska det nu bli skönt att få lite ordning och reda på saker och ting igen. Har i alla fall avslutat helgen på bästa möjliga sätt med vänner och familj och inflyttningsfika hos Oskar. Vilka härliga veckor jag haft.

Nu är också kylskåpet fyllt igen, maten är i magen och jag har bokat träningsdate med Ida imorgon efter jobbet. Tänkte att jag skulle tvinga med henne på lite intervaller och core, hehe..