Skulle ni våga er på mina mockarutor/kärleksmums? Andreas verkar jävligt sugen åtminstone. Nästa gång ska jag göra kokostoppar!
Fyfan vad gammal jag låter (för jag är ju inte gammal).

Stort grattis till tjejerna i Eskilstuna United som tagit sig upp i Damettan! Ett extra stort grattis till min fantastiska lillasyster Emelie, jag är så stolt. Älskar dig!

Så var den här igen, den eviga söndagsångesten och idag består den allra mest av trötthet.. Vi kom inte hem förrän tidig morgon efter en väldigt lyckad inflyttningsfest där värdparet bjöd på bål, grillat, roligt sällskap och en utgång på Berns! Mycket bra kväll.
Förutom att ha degat runt i mjukisar och efter många om och men tagit mig upp ur sängen och bytt till soffan har vi lyckats med storhandling innan vi lämnar tillbaka bilen nästa helg. Kommer bli handikappade, har varit så bekvämt med bil att vi inte förstår hur vi kunnat klara oss utan det tidigare.
Nästa helg blir det hem till Eskilstuna för att fira min och Jennys födelsedag och umgås med vänner och familj, hallelulja!
Nu ska jag baka mockarutor, wish me luck.

Kom in från min powerwalk för en stund sedan och nu har jag satt mig ner framför nyhetsmorgon med en kopp kaffe och gröt med blåbär, hasselnötter och mjölk! Mumma.

Dagen fortsätter med en lång skön dusch och inhandling inför kvällens inflyttningsfest hos bästa Ida och hennes Henrik. Vi hoppas på en grym kväll och kommer slå klackarna i taket!
Glaaaad lördag på er mina vänner.

I love surprises! Älskar att få dem och att ge dem, det är ett perfekt sätt att visa uppskattning till de man tycker om.
A väckte mig med frukost på sängen och vi låg kvar och drog oss ett tag innan vi gick upp och startade dagen. Perfekt uppladdning för en pluggdag!
Sedan fick mamma mig att längta ännu mer till min födelsedag. Jag är löjligt, barnsligt, förälskad i att fylla år och börjar räkna ner och tjata cirka ett halvår i förväg..

Söndagar är så hemskt tråkiga och trots att jag intalar mig själv att "i helgen då ska jag minsann plugga och göra massa viktigt jag inte hunnit den här veckan." Och så kommer helgen och den går igen..
Idag har jag mest glidit runt i trasiga mjukisar, tagit ett bad, tvättat, ätit glass, läst liiiite kurslitteratur och surfat runt på nätet efter en ny garderob! Så jävla kul alltså.

Vi skålar i massor och tar igen en maaaaaaaaassa år!

Ikväll är en bra kväll! Jag ska få mysa med min härliga kille som jag inte ätit mat tillsammans med sedan.. ja, typ en vecka och då bor vi tillsammans.
Han är, till min belåtenhet, ståendes i köket och lagar kvällens delikatess medan jag ligger i soffan och andas ut. Det har varit en intensiv vecka som präglats av en ihärdig förkylning med allt vad det är. Så jag ser fram emot att ha långhelg och att få åka och träna. Fy fan vad skönt.

När jag klev innanför dörren idag efter 24 intensiva timmar och bara känner för att bryta ihop, kliver in i köket och ser att mitt hjärta köpt blommor till mig. Alla mina bekymmer är som bortblåsta. Hud vad jag älskar den killen, han får mig ALLTID på bra humör. Du är bäst.

Idag började jag det tredje av totalt fyra block av estetisk verksamhet som jag läser just nu. Bild var det idag och vi fick jobba med att formge känslor och begrepp med hjälp av vattenfärg i pulverform som vi blandade med tapetklister och jobbade med på olika sätt för att bli bekanta med materialet.
Trots att det var 6 timmar av det här och det brukar kännas väldigt tungt på eftermiddagen av ett sådant här dubbelpass så känner jag mig väldigt inspirerad och nöjd med dagen. Skönt det! Kolla bara hur duktiga vi varit.

Det är med stor missnöjdhet jag går och lägger mig ikväll hemma hos mor och far av ett antal anledningar..

1. Jag ligger i gästrummet (har ockuperat king size-sängen medans päronen varit borta i helgen)
2 . Min näsa rinner något så kopiöst mycket
3 . Jag har sjukt mycket plugg att ta igen i veckan och alldeles för lite tid till det
4 . Jag längtar ihjäl mig efter min man
5 . Min bästa vän flyttar till vildmarken (dock är jag nog mer glad för hennes skull men är ändå sad)
6 . All min solbränna från i somras är som bortblåst
7 . Min näsa rinner fortfarande..

Idag vaknar jag upp bredvid bästis! Hur bra? Igårkväll bjöd vi våra bästa vänner på tvårätters och massa mys och vi fick en kanonkväll! Oerhört nöjda med dagen.
Idag ska vi åka och kolla på en bil till min sovkompis eftersom hon ska flytta till Åre i veckan och behöver en bil för att kunna ta sig till jobbet. Väldigt glad för hennes skull men jobbigt att inte ha henne så nära. Så därför ska jag njuta nu idag och hoppas att det inte dröjer allt för länge till jag får träffa bruden igen.



Idag är jag trött. Men på ett positivt sätt för jag hade en helt fantastiskt rolig kväll igår ute i koloniområdet på västerleden. Med glitter, paljetter, guld och silver var vi ett gäng på 60 pers som minglade, sjöng allsång, lekte, spexade med mera med mera. Det blev en otroligt lyckad kväll och jag vill tacka värdinnorna så fantastiskt mycket! Puss på er.

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Det är viktigt tycker jag därför att man får reda på nya saker om sig själv eller ändrat uppfattning om något och det är, för mig, väldigt roligt. Idag var jag och såg en dansföreställning i en kyrka som verkligen fick mig att trilla baklänges och jag måste nog vänta ett tag och smälta alla intryck innan jag börjar tänka igen.

Vilken fartfylld dag! But that's how I like it.
Har haft skola hela dagen och hjälp vad intensivt det blir med dans hela dagarna långa. Tar sån tid att smälta allt man lär sig men riktigt kul är det.

Efter skolan mötte jag upp lilla mamma som var på besök i huvudstaden på jobb. Vi gick och käkade middag på Soft på Horgatan, hehe.
När jag vinkat av henne på perrongen begav jag mig till Bojan för att se fotboll och ha planeringsmöte inför hösten. Mötet gick hur bra som helst men de hade tydligen blivit något fel så de skulle inte visa matchen. Tråkigt tyckte jag så är påväg hem nu för att kunna se den! Efter det blir nog till att krypa ner i sängen bredvid min sjukling, som förmodligen legat där hela dagen, och sova. Imorgon står det drama på schemat..

Söndagar brukar, under fotbollssäsong, betyda fotbollsmatch för min man och för mig innebär det hejaklack. Men imorse när vi vaknade tidigt mådde han inte alls bra så vi stannade hemma och kurerade oss istället i form av te, soffan och realityserier!

Bläää.. Det var morgonens känsla när jag vaknade och slog upp mina blå. Allt kändes jobbigt och tråkigt och då känner jag hur hela jag blir så himla negativ. Men (!) istället för att gå ner mig totalt så tog jag tag i mitt liv och begav mig mot gymmet och svettades lite och köpte med mig god lunch hem och gissa om jag mår så himla mycket bättre nu? Endorfinernas makt mina vänner, de är amaziiing. Alltså, känner ni att kroppen protesterar mot vad allt ansträngning heter, det är då man behöver det som mest! En liten påminnelse bara.

Fisk, fisk, fisk.. Alla sorters fiskrätter är mina paradrätter. Det är så enkelt att göra, man kan ha i, i princip, vad som helst och det smakar mumma. Idag gjorde jag en fiskgratäng med tomat, lök, kräftstjärtar, ört creme fraiche och riven ost. Det vart: HUR.GOTT.SOM.HELST. Lite tråkigt att jag gjorde den till enbart mig själv, hade ju gärna sett att någon mer berömde mig för mina matkunskaper. Typ min pappa, eftersom han själv är väldigt duktig men jag lyckas ändå imponera på honom ibland. Och det här hade han nog uppskattat. Jag har nog matlagningstslangen i blodet. Men då inkluderas inte steka pannkakor.
Glad onsdag!

Så var skolan igång. Känns.. skönt faktiskt. Känns inte som en jättetung kurs och jag är med i matchen så en bättre start än det kunde jag nog inte få på terminen.

Efter skolan åkte jag tillsammans med Sofia och Veronika vidare till KTH för att möta upp ett födelsedagsbarn och några andra kära vänner för några öl och för att, såklart, fira lilla födelsedagsbarnet. Det blev en väldigt trevlig kväll med kära återseenden, skratt och bra stämning.
Imorgon är det skola och träning som står på schemat, back to routines.


Grattis fina Josefine på din 23 årsdag! Du är guld.

Just nu sitter jag och Andreas uppkrupna i soffan och har ätit varma mackor och te och tittar på Robinson, kände oss som små barn igen för det är verkligen barndomsminnen för oss båda. Supermysigt!
Imorgon börjar jag skolan igen och är både laddad och osugen på samma gång. Men visst ska det bli skönt med rutiner igen och jag tror det kommer bli en riktigt spännande höst.

Kräftorna igår var himmelskt goda och vi åt tills magsäckarna nästan sprängdes. Fyfan vad gott det var.

Idag står det fotboll på schemat och jag hoppas att regnet håller sig där det hör hemma. Alltså inte på fotbollsplanen iallafall..

Nu känner jag att verkligheten börjar komma ifatt mig. Jag sitter på ett tåg, vilket under ett års tid nu varit en självklarhet och vana som blivit då jag har skola, jobb, sambo.. ja mitt liv i Stockholm. MEN min familj i Eskilstuna. Att åka tåg har gått från att vara något jag gjorde några få gånger per år till att åka minst en gång i månaden. Har till och med skaffat bonuskort..
Så nu när jag sitter på tåget, för första gången på hela sommaren, känner jag verkligen att semestern är över, finito och verklighet, vardag, rutiner och tåg kommer att fylla mina dagar.
För att få ett så bra avslut som möjligt på denna sommar så blir det självklart kräftor! Och lite vin..

Min fredag var verkligen toppen! Inledde dagen med hotellfrukost med tjejerna. Otroligt bra start på dagen. Att vi inte gjort det tidigare??
Därefter spenderade jag, Sandra och Jenny några timmar på stan och mötte upp Filip för en fika innan jag åkte hem till mamma, bytte om och åkte vidare till Café Silvia för en after work (utan att ha jobbat) med Östvik/Manninen vilket var riktigt trevligt.
Eftersom pappa var bortrest hade jag, mamma och lillasyster en mysig tjejkväll med film, god mat och lite godis. Bra avslut på en kanonfredag!!