Det är något speciellt med att komma tillbaka till Eskiltuna och jag får verkligen ny energi av att komma hit. Jag får umgås med min familj, träffa mina underbara vänner och alla bekymmer försvinner verkligen. 
Vi började vistelsen hemma hos svärföräldrarna och jag och Andreas mamma gav oss ut på en härlig ridtur i förmiddagssolen. Vart förvånad över hur bra det gick och att så mycket rutiner satt kvar efter alla dessa år..
 
Resten av dagen spenderade vi ute på gården i det härliga vädret, städade bilen, grillade och hade det skönt. 
 
Imorse kom  jag äntligen hem till mina päron och Andreas åkte tillsammans med sin bror och pappa till Sälen på för att cykla, hoppas de får mysigt. Jag, mamma och pappa åt en stadig frukost innan de åkte till jobbet och gav gick ut och la mig i solen och läste. Härligt att sommaren är på besök igen! Där har jag legat sedan dess och har nyss fått i mig lite lunch och tänkte att jag skulle ta mig en glass och gå ut igen och njuta medan jag kan.
 
Inga bilder eftersom bloggappen inte funkar!! 
Då bär det av mot Eskilstuna igen. Tänkte vara kvar till söndag och hoppas på ett par dagar utan regn, men man vet ju aldrig..
Däremot är det högst troligt att jag och mina snygga brudar tar oss en svängom ut på stadens gator. Me like! 
Mitt största craving just nu. Enkelt, nätt, snyggt!
Som många andra kommer jag inte in på bloggappen på telefonen. Hoppas att det funkar snart!
 
Söndag idag, har fått två söndagar i rad nu, riktigt härligt. Lördagen igår bjöd på en lååång sovmorgon och en lunch med resterna från midsommar. Vi hade otroligt mycket mat och när vi väl var färdiga med maten kände nog alla att de höll på att spricka. Jag och Andreas låg nästan hela dagen i soffan/framför datorn och fick inte mycket uträttat och somnade tidigt på kvällen, vi var rätt utslitna. 
 
Midsommaraftonen var precis som den ska vara. Vi umgicks, kände ingen stress, pratade, äta god mat, drack snaps, spelade spel, lyssna på bra musik, bra väder (!) och mycket skratt. En mycket trevligt kväll med mycket bra människor!
 
Idag blir det några timmar framför datorn. Ska planera våran semester i augusti. Vi åker ner till mina föräldrar i Torrevieja och när de åker hem åker vi vidare till Barcelona, så håller på att spana in hotell och resa emellan. Ska bli så skönt att komma iväg! 
 
Bjuder på lite bilder från midsommaraftonen.. 
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar mina vänner! Puss på er.

Idag har jag och Sussi utnyttjat våra pysselkunskaper och gjort midsommarkransar och återupplevt massa barndomsminnen. Fräsigt värre och snygga blev dem! Så nu är vi redo och hoppas att vädret är på vår sida.

Ikväll har vi handlat inför imorgon och förberett och ölen, vinet och nubben är på kylning! Love it.

Nu blir det tunnbrödsrulle och fotboll för hela slanten. Glad midsommar på er!

Idag blir det en slappardag då jag ska tvätta en hel del och så kanske lite städning på det så att det blir midsommar-fint. Lite träning på det och så blir det solokväll med film eftersom A ska på träning!

See ya

Full av pepp och energi efter att jag idag tagit mina mått och jämfört med de jag tog för en månad sen. Nu ska jag fortsätta vara så duktig som jag varit hittills och bara köra järnet!

Höft: - 4 cm
Mage: - 10 cm
Rumpa: - 9 cm
Lår, hö + vä: - 5 cm
Biceps, hö + vä: - 2 cm

Booooya!

Älskar såna här dagar, när man verkligen känner att man använt dagen till fullo.

Jag och Sussi åkte ut till Barkarby handelsplats och skulle "bara" kolla IKEA lite. Meeeen det höll inte. Kom hem med några fler kassar är än beräknat men bra och hyffsat billigt vart det! Love it.

Godmorgon på er!

Igår hade vi en riktigt härlig dag och jag gjorde peeling, ansiktsmask och lackade mina naglar så nu känner jag mig fräsch.
Vi gjorde skink- och paprika paj med god sallad och varsin kall. Till efterrätt gjorde vi glass med jordgubbar, maränger och smält marabouchoklad. Sjukt gott! Så vi somnade riktigt mätta och belåtna.

Nu ska jag snart bege mig till gymmet och därefter ska vi nog försöka sammanstråla med svärmor eftersom hon befinner sig i huvudstaden. Senare ikväll ska jag nog åka ut till Djursholm och träffa lite vänner och grilla om vädret tillåter!

Ja, som ni säkert vet är ju Sverige ute ur EM efter 2-3 förlusten igår mot England. Så jäkla surt då vi verkligen sett fram emot varma sommarkvällar med öl, vänner och fotboll. Lite Sverigeanda liksom!

Vi hade iaf en härlig kväll igår i goda vänners lag. Vi var på Gården på Norrmalm med Emma, Daniel, Lucas och Jenny. Hela gänget från resan, vi borde tröttnat på varandra efter att ha umgåtts varje dag i ett års tid men vi kan faktiskt fortfarande ha trevligt, haha!

Idag var det lite snack om utgång men vi skippar nog det och kör mysig hemmakväll med god mat, godis och lite hemmaspa. Blir kanoners! Passar bra en regnig lördag.

Vi fick en toppenkväll igår med Sussi ich Jakob, vi åt tacos och umgicks och pratade. Hur trevligt som helst!

Jag och Andreas avslutade kvällen med att se på En gång i Phuket. Väldigt rolig och bra!

Nu har jag precis vaknat, så ska slänga ihop frukost till oss och ta tag i dagens träningspass. Är så öm i kroppen så tror jag går en lång promenad och kör gymmet imorgon istället. Ikväll ska vi se matchen med goda vänner antagligen på Norra Bangården, lär bli bra stämning och hoppas verkligen att bi lyckas slå dem!

Mors

Hemma från ett svettigt träningpass på gymmet. Andreas är på jobbet och jag underhåller mig själv sålänge genom att städa undan lite och småplocka i lägenheten och ska snart göra mig ett mellanmål. Ikväll får vi besök av Sussi och Jakob på taco och spelkväll! Blir säkert supertrevligt.
Dagar som denna, när sommaren verkligen är här, då saknar jag verkligen att vara på resande fot.

Myskväll igår med tända ljus och film. Älskar dig!

Studenten var helt fantastisk, precis som den ska vara. Man får klä upp sig, det är glädje, lite tårar, sommar, kära återseenden, familj, vänner, god mat och jag kände mig så otroligt stolt som storasyster till världens finaste tjej. Hon är så grym min lillasyster!
Hon spelar fotboll i Örebro och pendlar dit nästan varje dag, trots det har hon lyckats få bra betyg och ge tid åt sina vänner och sin familj. Hon är en otroligt fin människa och jag älskar henne så mycket. Puss på dig!

Kvällen avslutades tillsammans med mina allra allra bästa vänner i skålandets tecken. Vi firade vår återförening med champagne och lite dans. De bästa vännerna man kan ha är dem. Vilken toppendag alltså!

Älskade Eskilstuna! Jag har varit här sedan i onsdags och haft fullt upp varje dag så har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Men vad gör det?

En del shopping, fix oxh trix inför lillasysters student igår och mys med familj och bästa vänner har stått på schemat under min vistelse.

Jag och min fina pärla Mia hade i fredags en heldag tillsammans och vi njöt av varje sekund och passade verkligen på att ta vara på varenda minut. Vi kan inte träffas allt för ofta med tanke på att hon bor i Göteborg och jag utanför Stockholm och vi vet inte när vi ses nästa gång och jag saknar henne konstant. Men förhoppningsvis dröjer det inte för länge till nästa gång!
Vi hade en superbra dag som vi startade med att gå på en 6 km promenad och uppdatera varandra om allt som sker i våra liv följt av en riktig brakfrukost som gjorde oss mätta för resten av dagen. Sen tog vi en tripp till Tuna Park och tömde plånböckerna och belönade oss själva med Slagsta glass, som vi längtat!

Min mormor, morfar, moster och hennes barn har också varit på besök under veckan som gått så det har varit trångt här men ack så trevligt. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Studenten var helt fantastisk men jag uppdaterar och släpper bildbomben om den lite senare.

Nu blir det piiiizza

I helgen hade jag invägning och blev positivt överraskad att vågen visade - 7 kg efter 3 veckor. Otroligt stolt över mig själv och nu börjar min resa för att gå ner minst 7 till! Jag har börjat märka på kläder att min kroppsform börjat ändras också och då kommer skatteåterbäringen passande.

Igårkväll firade jag och Andreas en massa saker så massa skålar blev det bl.a. att vi klarat 1 år på universitet och högskola och nu har sommarlov. Vi åt god mat efter kycklingrecept av min fina vän Isabelle! Det var smaskens.

Idag blir det träning strax och börja packa inför Eskilstuna. Först frukost!

Big Brother finalen kan inte ha fått ett bättre slut än att Hanna J stod som vinnare. Helt klart värdig!
Hysterin var helt galen igår, trots spöregn i flera timmar och under sändning. Det var grymt och vi tjejer hade en helt fantastiskt kväll och dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3549547/images/2012/pic_205273859.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3549547/images/2012/pic_205273899.jpg" class="image">

Att juni bjuder på sådant här pissväder är väl egentligen inte ovanligt men det får mig inte att tappa humöret! Okej, kanske lite. Men i stort sett är jag glad som en, ja någonting som är väldigt glatt.
Idag har jag nämligen skrivit min sista tenta för terminen och går officiellt på sommarlov! Jag har klarat av 1 års studier på universitetet utan några stora problem. Jag har fått många nya nära vänner, vilket jag inte trodde var möjligt men som jag hoppas få ha med mig genom livet.

Ikväll kommer syster, kusin, Dessa och Lina från Eskilstuna för att avnjuta en redigt god lördagsmiddag med tillhörande skitsnack, skratt och uppladdning inför Big Brother-finalen vi ska gå på imorgon! Ska bli redigt kul.

Min klänning som jag beställt från mango.com har någonstans på vägen från Spanien till Sverige kommit bort och gått upp i rök så jag väntar på att få tillbaka pengar och förhoppningsvis någon form av kompensation också. Det betyder att jag måste skaffa en ny outfit till studenten nästa helg. Men större problem har jag haft så det ska nog gå att lösa. Eftersom jag tror på ödet så var det en mening med det och något bättre väntar säkerligen!

Grattis till fina Linda som fått ytterligare en son och till min älskade Sandra som då blivit moster för andra gången. Hoppas jag får komma och gosa snart! Puss på er.

Adjö