Skärtorsdagen till ära tog jag och frugan en roadtrip. Till Örebro från Stockholm, och så till Eskilstuna. Vi hann med jobb för hennes del, plugg för min, felkörningar och skratt innan vi landade här i Tuna. Ikväll är jag kock! Kycklinggryta. Ska experimentera lite så
hoppas middagsgästerna blir nöjda. Imorgon vankas hotellfrukost och Blekinge-besök.
Morsning korsning!

Onsdag redan. Det var nyss måndag. Har börjat ny kurs, specialpedagogik som verkar otroligt hektisk. Mycket uppgifter och få lektioner så nu gäller det att ta vara på tiden. Men eftersom det är ett intressant ämne tror jag att detta kommer gå ändå.
Känner mig så otroligt pepp på livet just nu alltså. Inspiration och glädje till max faktiskt. Är igång med träning, skolan känns bra, jag har en underbar kille och familj som jag älskar och som älskar mig, helt otroliga vänner och en bra lägenhet, jag får både jobba och plugga med det jag tycker är allra roligast. Vad finns det inte att älska? Tack livet. Tack för vad du ger mig och får mig att känna, tack.

Man kan ju inte säga A och sen inte B.. Måste ju visa hur det blev i vardagsrummet efter helgens inköp.
Nu är vi i princip klara bortsett från några tavlor som ska upp på tv-väggen. Vi är så nöjda med resultatet efter helgen och det är så skönt att vi båda kom överens. Det trodde jag inte faktiskt, haha.

Gutenmorgen eller något sånt.
Tog en härlig sovmorgon idag tillsammans med A idag. Det behövde vi. Gjorde en brakfrukost med omelett gjord på kalkon, babyspenat och körbärstomater. Nu sitter jag i soffan och njuter av min kopp te och karln skruvar ihop vårt nya soffbord. Var nämligen på IKEA igår och gjorde de sista stora inköpen. Matta och soffbord! Snart är de sista pusselbitarna på plats. Idag ska vi ner på stan, köpa lite dekorationsprylar och fixa. Spääännande. Trevlig söndag!

Gud vad det är härligt att vara tillbaka! Kickstartade min comeback på gymet efter 1,5 veckas sjukdom. Kunde inte gått bättre alltså, kände mig väldigt stark och i form. Skönt! Får se om jag känner mig lika stark ikväll, då har jag bokat 55 min Indoor walking med en kompis. Ett riktigt mördarpass! Det gillar vi.
Fuskstartade comebacken redan igår förresten, fast inte fysiskt. Anmälde mig nämligen till Fitnessfighten! Den 2 april kör jag och Hanna igång, tränar varje dag i 30 dagar. Vi är tokpepp.
Så nu har jag lite att se fram emot mitt i tentaplugget. Har kurat upp mig i soffan med filt så att jag har det mysigt medan jag skriver, det är ju iallafall något.

Måndag. Jag har börjat tänka att måndagen sätter ribban för hur resten av veckan kommer bli. Så om jag får en bra måndag får jag en bra vecka. Det är ju verkligen upplagt för en kanonveckan i alla fall. Trots att det är den där tiden på månaden ni vet.. Ja, precis. Magont, grinighet och flöde. Av ord. Japp, det är tentavecka. Eftersom jag varit så sjuk (och lat) har jag dragit på att sätta igång med den och ha lite framförhållning. Istället har Greys Anatomy och soffmys varit att föredra. Hade ju inte skadat att ha varit en bit på vägen redan eftersom jag ska jobba den här veckan också. Men det kommer funka ändå. 1000 ord om dagen är väl ingen konst. Näpp. Då kommer det gå finfint. På fredag ska den in och jag kommer vara klar, och nöjd (kanske).

Annars ska jag också försöka dämpa ångesten med lite träning, nu när jag äntligen är frisk. Kör imorgon och idag laddar jag upp med näringsrik och nyttig mat. Älskar att komma tillbaka i gamla vanor. Den här veckan kanske inte blir så pjåkig ändå?
Börjar äntligen känna att jag lever.. Har inte känt mig såhär pigg och fräsch sedan i lördags. Hatar att vara sjuk. Hatar att inte kunna vara i mina banliga rutiner med träning och mat, bara att gå upp i skaplig tid och orka göra frukost har knappt gått. Men idag, idag så. Ska snart bege mig iväg till jobbet för att jobba några timmar när personalen är på utbildning. Ikväll var det planerat att åka med till Ida och käka middag och prata strunt men den olycksfågeln har varit så mycket sjuk på sistone så jag vill inte vara bov och smitta ner henne. Så istället blir det hemmakväll, komma ikapp studierna lite, tacos och lite pyssel. Håller på och målar om lite tavlor och hylla till tv-väggen. Så håller på och letar igenom bilder att sätta dem i nu så jag kan framkalla i helgen. Jag tycker det är så härligt att ha mycket personliga bilder i hemmet, mysig stämning och massa minnen liksom. Ska välja ut några godbitar från vår jorden runt-resa! Snart är vi färdiga med hur vi vill ha det här hemma, så länge i alla fall. Ny matta och nytt soffbord ska inhandlas, ny tavla att ha ovanför soffan, svärmor syr nya kuddar åt oss, ett ljusfat och ljustakar och så lite tavlor och hyllor. Kommer bli så bra när det väl är färdigt. 
 

Eftersom det är söndag, jag är bakis, åker tåg, är sjuk och varit ifrån mitt hjärta hela helgen bestämde vi att vi kör på pizza ikväll. För att fira liksom.
Lördagen, igår alltså, blev en helt fantastisk kväll! Tackar och bockar alla inblandade. Rawcomedy var grymt bra, sen blev det bubbel, drinkar och shots på bara kör och bar med härligt sällskap. Halv fyra checkade vi in på Comfort hotell, födelsedagsbarnet var lite chockad och förvirrad. Eftersom det redan var söndag bestämde vi oss för att sjunga och ha paketutdelning där och då, i dimman. Tror lillasyster blev skapligt nöjd med presenten jag och Ante fixat, hehe..
Imorse imundigades en härlig hotellfrukost med släkt och vänner, där blev födelsedagsbarnet också rätt chockad!
Grattis på födelsedagen älskade äkskade du, jag älskar dig så mycket min skatt.

Home? Hemma fast ändå inte. Landat och sovit första natten av två hos familjen nu. Igårkväll gjorde vi hemmagjord pizza och tog igen alla veckor vi varit ifrån varandra. Somnade helt utslagen och snorig i mitt gamla gamla rum. Mitt gamla rum tog syster över samma dag jag flytta till Norge, så ledsen var hon liksom, hehe. Idag vaknade jag om möjligt ännu snorigare, åt en god lördagsfrukost och nu tänkte jag vara duktig och lägga mig och läsa lite kurslitteratur. Skulle egentligen åkt och träna men som sagt.. Kan jag inte göra sån nytta får jag göra annan nytta. Rätt skönt ändå, ligger i soffan, nerbäddad i täcke och myskofta och det är helt knäpptyst i huset.

Gud vad härligt (men uttjatat) det är med lite sol. Folk går runt på gatorna i solbrillor och ett fett leende på läpparna. Aldrig sett så glada människor i Stockholm.
Imorse tog jag en promenad till jobbet, i ovan nämnda underbara vädret, hade ett lyckat samtal med chefen om sommaren och annat. Hann hälsa på mina guldklimpar också, på bara en månad har de blivit så stora.
Gick hem och åt lite, kollade Greys vilket är så beroendeframkallande att jag får spader, läste lite kurslitteratur och mötte upp min babe för att träna! Idag var det biceps och axlar som fick sig en omgång. Imorgon tänkte jag köra lite intervaller innan jag beger mig mot Eskilstuna för att fira lillasysters 20-årsdag. Nu sitter jag ihopkurad i soffan, fryser om fötterna, ser på 112 och vilken minut som helst kommer frugan och gör oss sällskap för kvällen. Mat och film står på schemat! Härlig torsdag.

Påväg hem från ett akvarieseminarium med massa bra diskussioner. Ska hem och vila och läsa lite kurslitteratur. Se på Greys och se till att karln lagar lite middag känns också som en lysande idé. Min mage krånglar, har lite magknip och känner mig trött. Trött vet jag beror på gårkvällen. En kanonkväll på Bojan med massor med folk, klirr i kassan och härligt umgänge. Mmhmm.
I övrigt tänker jag mycket på min fina vän Isabelle som befinner sig i Thailand. Hon pluggar och njuter, är så avundsjuk och stolt på samma gång. Puss på dig om du läser detta!